Η τεχνολογία Myrtha διαθέτει πολλούς τύπους κατασκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής.

Καθένας από αυτούς συνδυάζει υψηλά ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά

 

Skimmer Ceramic

Ο παραδοσιακός τύπος με το επίδεδο του νερού να βρίσκεται χαμηλότερα από τον περιβάλλοντα χώρο. Τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν από τις συμβατικές κατασκευές είναι το περιμετρικό κεραμικό υψηλής ποιότητας που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και διευκολύνει το καθάρισμα καθώς και ο νέος τύπος skimmer με χαμηλό άνοιγμα. Κατάλληλο για κολυμβητικές δεξαμενές μικρού μεγέθους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overflow Classic 

Περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης με προφίλ από λευκό PVC. Ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες, εξασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη υπερχείλιση του νερού σε όλη την περίμετρο της κολυμβητικής δεξαμενής.  Παράλληλα, το προφίλ σε συνδυασμό με τον ειδικό σχεδιαμό της σχάρας, προσφέρει λαβή ασφαλείας για τους χρήστες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Overflow Ceramic-1

Το πιο συνιθισμένο μοντέλο για δημόσιες κολυμβητικές δεξαμενές για αγωνιστική και προπονητική χρήση. Περιμετρικά, πριν τη σχάρα, τοποθετείται μια σειρά κεραμικού με εγκοπή ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό το κανάλι απομακρύνεται λίγο και σε συνδυασμό με την μικρή κλίση του, αποροφά τους κυματισμούς που δημιουργούνται από τους αθλητές. 

 

 

 

 

 

 

 

Overflow Ceramic-2

Όπως ο προηγούμενος τύπος, με την προσθήκη και δεύτερης σειράς κεραμικού. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη απορρόφηση των κυματισμών κατά την προπόνηση ή τον αγώνα. Είναι ο ιδανικός τύπος για τη διεξαγωγή μεγάλων αγωνιστικών διοργανώσεων.

 

 

 

 

 

 

 

Overflow Structural

Σε αυτό τον τύπο, το ειδικό κεραμικό αποτελεί δομικό στοιχείο του καναλιού, καθώς διαμορφώνει το εσωτερικό του μέρος. Συνδυάζει την ομοιόμορφη υπερχείλιση με το υψηλής αισθητικής τελείωμα. Ιδανική λύση για δημόσιες κολυμβητικές δεξαμενές αναψυχής & ψυχαγωγίας, οποιουδήποτε σχήματος.

 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©