ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία Myrtha είναι η πιο εξελιγμένη στο χώρο της κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών. Είτε πρόκειται για αγωνιστική κολυμβητική δεξαμενή για διεξαγωγή Ολυμπιακών Αγώνων είτε για μια πισίνα ανψυχής, η τεχνολογία Myrtha έχει τις λύσεις.

Είναι μια πατενταρισμένη προκατασκευασμένη τεχνολογία. Τα επενδυμένα, εργοστασιακά, με PVC ανοξείδωτα διαφράγματα (panels), σε συνδυασμό με ένα σύστημα αντηρίδων εξασφαλίζουν, εκτός από την απόλυτη σταγανότητα, την αντοχή και τη σταθερότητα. 

Με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και την ευελεξία στην κατασκευή, ξεπερνά τα εμπόδια που συναντούν οι συμβατικές κατασκευές και οι απλές προκατασκευές.

Η χρήση υψηλής ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και σε μέρη με υψηλό υδροφόρο ορίζοντα ή κοντά σε θάλασσα. Όλα τα μέρη της κατασκευής συνδέονται μεταξύ τους με βίδες και πουθενά δεν χρησιμοποιείται ηλεκτροσυγκόλληση που θα μπορούσε να προκαλέσει οξειδώσεις.

Η μεμβράνη PVC που χρησιμοποιείται για τη σταγανοποίηση, είναι ένα υλικό που είναι απαλό στην αίσθηση αλλά ταυτόχρονο αντιολισθηρό. έχει κατάλληλη επεξεργασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τη δημιουργία μικροργανισμών.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αυτός ο τεχνολογικά προηγμένος τρόπος κατασκευής, μέσα από τη συνεχή μελέτη και ανάπτυξη, συγκεντρώνει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους κατασκευής :

→ Η κολυμβητική δεξαμενή μπορεί να έχει οποιεσδήποτε διαστάσεις και σχήμα.

→ Ολα τα στάδια, από την παραγωγή ως και την εγκατάσταση ελέγχονται από τον κατασκευαστή και τους τοπικούς εξειδικευμένους αντιπροσώπους

→ Η εγκατάσταση είναι πολύ σύντομη και εκμηδενίζονται τα πιθανά λάθη,  καθώς είναι ένα βιομηχανοποποιημένο προϊόν ( ISO 9001)

→ Το κόστος της αρχικής επένδυσης είναι προκαθορισμένο, χωρίς απρόβλεπτα και τα έξοδα συντήρησης είναι ελάχιστα σε βάθος χρόνου

→ Μεγάλη διάρκεια ζωής

→ Σε αντίθεση με τους συμβατικούς τρόπους κατασκευής, η Myrtha δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Δεν θα ραγίσει, δεν θα παραμορφωθεί ούτε θα υποστεί αλλοιώσεις από το         νερό και τα χημικά του.

→ Διαθέτει μηχανισμούς μικρομετρική παραγωγής και εγκατάστασης, καλύπτοντας πλήρως τις διεθνείς απαιτήσεις για αγώνες υψηλού επιπέδου

→ Διαθέτει μεγάλη ποικιλία στον τρόπο κατασκευής, σε ότι αφορά το αισθητικό "τελείωμα" της κατασκευής

→ Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιδήπτε μέρος (εντός του εδάφους, υπέργεια, ασταθή εδάφη, ορόφους κτιρίων κ.α)

→ Θεωρείται "πράσινη" τεχνολογία καθώς το ενεργειακό της αποτύπωμα είναι κατά 50% μικρότερο από τη συμβατική κατασκευή με μπετό και πλακάκια

 

ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Όλα τα μέρη της μεταλλικής κατασκευής είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Κάθε δομικό στοιχείο είναι κατάλληλά μελετημένο και κατασκευσμένο, με απόλυτη ακρίβεια, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης, να συνθέτουν όλα μαζί μια ενιαία και στοιβαρή κατασκευή. Μόνο ο πυθμένας της κολυμβητικής δεξαμενής είναι κατασκευασμένος από μια λεπτή πλάκα σκυροδέματος που αποτελεί και τη βάση στήριξης της μεταλλικής κατασκευής. 

Τα μέρη που συνθέτουν την κατασκευή είναι :

- Η βάση, η οποία ενώνεται με το μπετό του πυθμένα, εξομαλύνει τις υψομετρικές διαφορές με ακρίβεια χιλιοστού και υποδέχεται τα διαφράγματα (panels).

- Τα διαφραγματα (panels), τα οποία είναι εργοστασιακά επενδυμένα με PVC

- Τις αντηρίδες, που στηρίζουν τα διαφράγματα και υποδέχονται το κανάλι υπερχείλισης

- Το κανάλι υπερχείλισης, σε διάφορες μορφές, το ποίο είναι και αυτό επενδυμένο με εργοστασιακά με PVC και φέρει πλαστική σχάρα.

Τα παραπάνω μέρη, σε συνδυασμό με τις ειδικές εφαρμογές για την στεγανοποίηση της μεταλλικής κατασκεής, τη μεμβράνη του πυθμένα και τα ειδικά αξεσουάρ ολοκληρώνουν μια κολυμβητική δεξαμενή υψηλών προδιαγραφών και αξιοπιστίας

 

 

 

 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©