ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Οι σανίδες καταδύσεων DURAFLEX χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1960. Οι σανίδες και οι βάσεις DURAFLEX χρησιμοποιούνται σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και τα εθνικά πρωταθλήματα.  Κατασκευάζονται από ενιαίο φύλλο αλουμινίου, πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής. Στο κάτω μέρος φέρουν σταθεροποιητή ενάντια στις στρεβλώσεις. Όλη η επιφάνεια τους είναι αντιολισθηρή και το κάτω μέρος που έρχεται σε επαφή με τη βάση, είναι προστατευμένο με ειδικά λάστιχα.

 

 

 

 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ MAXI B

Το μοντέλο MAXI B είναι η αγωνιστική καταδυτική σανίδα που χρησιμοποιείται στις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως. Έχει κωνικό σχήμα από το υπομόχλιο μέχρι την άκρη και από το υπομόχλιο ως το πίσω σημείο αγκύρωσης. Αυτό το διπλό κωνικό σχήμα επιτρέπει στη σανίδα να κάμπτεται περισσότερο και να δίνει μεγαλύτερη ώθηση από την απλή σανίδα 16’ Duraflex. Αυτό που ξεχωρίζει τη σανίδα MAXI B από τα άλλα μοντέλα είναι ότι διαθέτει 189 οπές στο άκρο κατάδυσης. Διαστάσεις 488 x 49,5 εκ.  Βάρος 63 κιλά.

Κωδ. 520.100.112
 

ΜΟΝΤΕΛΟ DURAFLEX 16'

Η σανίδα 16’ Duraflex χρησιμοποείται για ψυχαγωγία ή προπόνηση σε δημόσια κολυμβητήρια που διαθέτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις της FINA. έχουν κωνικό σχήμα από το υπομόχλιο ως το άκρο κατάδυσης. Διαστάσεις 488 x 49,5 εκ. Βάρος 67 κιλά

Κωδ. 520.100.111
 

ΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝΙΔΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Οι βάσεις προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και λειτουργικότητα στις σανίδες καταδύσεων, καθιστώντας ταυτόχρονα και απόλυτα ασφαλείς. Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής και δεν απαιτούν ιδιαίτερες οικοδομικές εργασίες για την εγκατάσταση τους

 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ SHORT STAND

Αποτελείται από τη πίσω βάση αγκύρωσης και την εμπρός με το υπομόχλιο. Τα κύρια μέρη είναι από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής, βαμμένα με ειδική εποξική βαφή. Στην πισω βάση υπάρχουν μεντεσέδες αλουμινίου, υψηλής αντοχής, πάνω στους οποίους σβιδώνεται η σανίδα καταδύσεων Duraflex. H βάση διατίθεται και με ανοξείδωτες χειρολαβές εκατέρωθεν (προαιρετικά)

Κωδ. 520.100.121
 

 

 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©