ΕΣΤΙΑ MALMSTEN F.I.N.A OFFICIAL 

Του σουηδικού οίκου MALMSTEN AB. Είναι η επίσημη εστία της F.I.N.A. και της L.E.N. Χρησιμοποιείται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Ελεύθερης πλεύσης, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, Διαστάσεις 3x0,90x1,58m. Φέρει ρόδες και μπορεί να αναδιπλωθεί για έυκολη αποθήκευση. Περιλαμβάνει δίχτυα.

Κωδ. 500.100.101

 

 

 

 

 

ΕΣΤΙΑ STANDARD

Ελεύθερης πλεύσης, κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Έχει διαστάσεις 3x0,90m, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Φέρει δύο ανεξάρτητους πλωτήρες οι οποίοι μπορούν να αναδιπλωθούν για ενιαίο πλωτήρα χρώματος πορτοκαλί. Περιλαμβάνει δίχτυα. Κατάλληλο για αγώνες διεθνούς επιπέδουετρος 100mm. Διατείθονται σε ζεύγη. Κάθε ζεύγος περιλαμβάνει ένα δίσκο χωρίς υποδοχή για τον πλωτήρα και ένα δίσκο με υποδοχή στη μια πλευρά του. Διαθέσιμα χρώματα λευκό, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μαύρο. Κατάλληλοι για αντικυματική διαδρομή τύπου standard.

Κωδ. 500.100.001
 
 

ΕΣΤΙΑ HABAWABA OFFICIAL

Η επίσημη εστία του δημοφιλούς τουρνουά HabaWaba. Κατασκευασμένη από ενισχυμένο PVC. Φουσκώνει και ξεφουσκώσει εντός λίγων λεπτών. Διαστάσεις 2.15x0.75m. Περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς καθώς και τρόμπα χειρός

Κωδ. 500.100.103
 

ΕΣΤΙΑ W.P. ΠΑΙΔΙΚΗ

Κατασκευασμένη από ενισχυμένο PVC. Φουσκώνει και ξεφουσκώσει εντός λίγων λεπτών. Διαστάσεις 2.50x0.80m. Περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς καθώς και τρόμπα χειρός.

Κωδ. 500.100.104

 

ΤΕΡΡΑΙΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ MALMSTEN

Του σουηδικού οίκου MALMSTEN AB. Περιλαμβάνει δύο αντικυματικές διαδρομές με τον κατάλληλο χρωματισμό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της F.I.N.A. (μήκους ανάλογου με το μήκος της κολυμβητικής δεξαμενής) και οκτώ διαδρομές στήριξης των εστιών (μήκος ανάλογου με το πλάτος της κολυμβητικής δεξαμενής). Κάθε αντικυματική διαδρομή φέρει ανοξείδωτο ελατήριο και μηχανισμό σύσφιξης με καστάνια. Διάμετρος δίσκου 100mm

Κωδ. 500.120.1xx

 

 

ΤΕΡΡΑΙΝ W.P. HABAWABA

Το επίσημο τερραίν του διεθνούς τουρνουά HabaWaba. Κατασκευασμένo από ενισχυμένο PVC. Διαστάσεις 20x15m με δυνατότητα προσαρμογής σε 20x11m. Φουσκώνει και τοποθετείται εντός λίγων λεπτών. Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς και δύο τρόμπες χειρός. 

Σημ. : Το τερραίν περιλαμβάνει και δύο εστίες HabaWaba Official (2.15x0,75m)

Κωδ. 500.120.131
 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΜΠΑΛΑΣ MALMSTEN

Του σουηδικού οίκου MALMSTEN AB. Χρησιμοποιείται για έναρξη των αγώνων υδατοσφαίρισης. Είναι κατασκευαμσένος από  αφρώδες υλικό EVA, υψηλής ποιότητας πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα. Βυθίζεται στο νερό με τη βοήθεια σχοινιού και ειδικών αγκυρίων εντός της κολυμβητικής δεξαμενής. Κατάλληλος για μπάλες ανδρών και γυναικών.

Κωδ. 500.130.001

 

 

 

 

 

 

 

Στα προιόντα της εταιρείας μας θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το άθλημα της υδατοσφαίρισης, όπως :

► Δίχτυα εστιών υδατοσφαίρισης και δίχτυα προστασίας

► Κώνους σήμανσης

► Σημαίες διατητών

► Πλατφόρμες διαιτητών & γραμματείας

 

 

 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©