Οι παρακάτω αντικυματικές διαδρομές και τα αξεσουάρ είναι του Σουηδικού οίκου MALMSTEN AB,επίσημου προμηθευτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (F.I.N.A.). Οι αντικυματικές διαδρομές MALMSTEN χρησιμοποιούνται κατά αποκλειστικοτητα σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα κ.τλ.). Έχουν ειδική σχεδίαση και βάρος ώστε να παρέχουν τη μέγιστη αντικυματική προστασία.

 

 

NEW MALMSTEN GOLD PRO

Η καλύτερη αντικυματική διαδρομή στην παγκόσμια αγορά.
Είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας για την μείωση του κυματισμού κατά τη διάρκεια των αγώνων. 
Οι δίσκοι (150mm) και οι πλωτήρες έχουν ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό, με μεγαλύτερο βάρος, προσφέροντας απορρόφηση κυματισμών που φτάνει ως και το 90% !
Χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2021 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη 2022.

 

 

 

 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ MALMSTEN  GOLD

Η διαδρομή των Ολυμπιακών Αγώνων. Διάμετρος δίσκου 150mm. Μεταξύ δύο δίσκων παρεμβάλεται ένας πλωτήρας δίνοντας την απαραίτητη πλευστότητα.  Οι δίσκοι και οι πλωτήρες συνδέονται με ανοξείδωτο συρματόσχοινο πάχους 4mm. Στο ένα άκρο υπάρχει ανοξείδωτο ελατήριο και στο άλλο μηχανισμός σύσφιξης με καστάνια. Ο χρωματισμός είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις της F.I.N.A. αλλά μπορεί και να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Διαθέσιμα μήκη 25/33/50m

Κωδ. 510.100.001/2/3
 

ΜΟΝΤΕΛΟ MALMSTEN CLASSIC

Διάμετρος δίσκου 100mm. Αποτελείται από ζεύγη αντικυματικών δίσκως με ενδιάμεσο πλωτήρα. Ανάμεσα στα σετ παρεμβάλλονται δύο ανεξάρτητοι δίσκοι. Οι δίσκοι και οι πλωτήρες συνδέονται με ανοξείδωτο συρματόσχοινο πάχους 4mm. Στο ένα άκρο υπάρχει ανοξείδωτο ελατήριο και στο άλλο μηχανισμός σύσφιξης με καστάνια. Ο χρωματισμός είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις της F.I.N.A. αλλά μπορεί και να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Διαθέσιμα μήκη 25/33/50m.

Κωδ. 510.100.011/2/3
 

ΑΝΤΙΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ MALMSTEN CLASSIC

Διάμετρος 100mm. Διατείθονται σε ζεύγη. Κάθε ζεύγος περιλαμβάνει ένα δίσκο χωρίς υποδοχή για τον πλωτήρα και ένα δίσκο με υποδοχή στη μια πλευρά του. Διαθέσιμα χρώματα λευκό, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μαύρο. Κατάλληλοι για αντικυματική διαδρομή τύπου standard.

Κωδ. 510.110.002
 

ΑΝΤΙΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ MALMSTEN GOLD

Διάμετρος 150mm. O κάθε δίσκος έχει στη μια πλευρά του υποδοχή για τον πλωτήρα. Διαθέσιμα χρώματα λευκό, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μαύρο. Κατάλληλοι για αντικυματική διαδρομή τύπου gold.

Κωδ. 510.110.001
 

ΠΛΩΤΗΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ MALMSTEN

Είναι γεμισμένος με αέρα για μέγιστη πλευστικότητα της αντικυματικής διαδρομής. Διαθέσιμα χρώματα λευκό, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μαύρο. Κατάλληλος για αντικυματικές διαδρομές τύπου standard και Gold.

Κωδ. 510.110.003

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΙΑ MALMSTEN

Ο σκελετός του είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, γρανάζι από ορείχαλκο και άξονα από πολυαμίδιο. Φέρει γάντζο τύπου "S" και κάλυμμα από μαλακό PVC. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με το ειδικό κλειδί.

Κωδ. 510.110.005

 

 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ MALMSTEN

Κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Πάχος 6mm.

Κωδ. 510.110.004
 

ΚΛΕΙΔΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΣΦΙΞΗΣ MALMSTEN

Χρησιμοποιείται για το μηχανισμό σύσφιξης διαδρομών Competitor. Είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό ανοξείδωτο χάλυβα. Η εσωτερική του επιφάνεια δεν καταστρέφει τον άξονα του μηχανισμού. Λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Κωδ. 510.110.008

 

 

 

 

 

 

LANE SLIDER MALMSTEN

Τοποθετείται στο τοιχείο της κολυμβητικής δεξαμενής κατά την εκτύλιξη και την περιτύλιξη των αντικυματικών διαδρομών. Προστατεύει το τοιχείο από τα χτυπήματα και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της διαδρομής. Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο πολυεστέρα και φέρει λάστιχο στις άκρες του.

Κωδ. 510.136

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΩΤΗΡΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (H-FLOAT)

Κατασκευασμένος απο HD πολυαιθυλένιο, με προστασία από την ακτινοβολία UV.  Χρησιμοποιείται μαζί με σχοινί για την κατασκευή απλών διαχωριστικών διαδρομών. Μήκος 73mm, διάμετρος 67mm και διάμετρος τρύπας 10mm. διαθέσιμα χρώματα λευκό, κόκκινο , μπλε

Κωδ. 510.120.001

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©