Τα ισοθερμικά καλύμματα προσφέρουν μεγάλη οικονομία στα έξοδα θέρμανσης της κολυμβητικής δεξαμενής, καθώς εμποδίζουν την εξάτμιση του νερού. Παράλληλα προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση νερού, χημικών και ρεύματος.

Οι επικρατέστερες μορφές είναι δύο. Τα ισοθερμικά με κυψέλες αέρος (για ελαφριά χρήση) και τα πολυστρωματικά με αφρώδες πολυαιθυλένιο (μεσαία και βαριά χρήση).

Τα πολυστρωματικά υπερισχύουν σε σχέση με τα κυψελωτά τόσο στη διάρκεια ζωής όσο και στην θερμομονωτική τους ικανότητα.

Τα κυψελωτά καλύμματα είναι κατάλληλα κυρίως για οικιακή χρήση / ελαφριά χρήση σε μικρού ή μεσαίου μεγέθους κολυμβητικές δεξαμενές.

Σε ότι αφορά τα καλύμματα για τα μεγάλα δημόσια κολυμβητήρια, λόγω της βαριάς χρήσης και της μεγάλης επιφάνειας που καλύπτουν, η επιλογή περιορίζεται στα πολυστρωματικά.

 

ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΑ (FOAM COVERS) 

Τα πολυστρωματικά ισοθερμικά καλύμματα αποτελούνται από τρεις στρώσεις άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους, με τη μέθοδο της θερμοκόλλησης. Η πάνω στρώση είναι από πολυαιθυλένιο ενισχυμένο με πλέγμα, η μεσαία στρώση από αφρώδες πολυαιθυλένιο και η κάτω στρώση από φιλμ πολυαιθυλενίου που προστατεύει το κάλυμμα από φθορές. Είναι ειδικά επεξεργασμένα για αντοχή στο νερό, τα χημικά και την υπεριώδη ακτινιβολία (UV). 

MUSTEX 75

Ισοθερμικό κάλυμμα κορυφαίας ποιότητας. Η λακαρισμένη πάνω στρώση δίνει αίσθηση πολυτέλειας και ταυτόχρονα υψηλή αντοχή. Έχει πάχος 7.5mm και άριστη θερμομονωτική ικανότητα. Βάρος 850gr/m². Χρώμα λευκό/λευκό. Κατάλληλο για χώρους υψηλής αισθητικής και αυξημένων θερμομονωτικών απαιτήσεων.

Κωδ. 540.100.02x
 

COREX 65

Το ιδανικό κάλυμμα για τις περισσότερες περιπτώσεις. Εξαιρετικό value for money. Έχει πάχος 6.5mm και βάρος 460 gr/m². Έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής, προσφέροντας υψηλή θερμομόνωση. Χρώμα ανοικτό μπλε/λευκό. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές, οποιουδήποτε σχήματος και βαριά χρήση. Αποτελεί τη πρώτη επιλογή στα δημόσια αγωνιστικά κολυμβητήρια. 

Κωδ. 540.100.01x
 

MULTI 55

Οικονομικό αφρώδες κάλυμμα, με καλές θερμομονωτικές ιδιότητες. έχει πάχος 5,5mm και βάρος 445 gr/m². Χρώμα λευκό. Κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές, οποιoυδήπoτε σχήματος.

Κωδ. 540.100.00x

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σε ανοικτές κολυμβητικές δεξαμενές μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων, είναι απαραιτητη η ενίσχυση των καλυμμάτων με ειδικό σύστημα αντιανεμικής προστασίας. Το σύστημα αυτό αποτελείται από ένα ανοξείδωτο συρματόσχοινο 5mm, ενσωματωμένο στις κατά μήκος πλευρές κάθε φύλλου καλύμματος, ειδικά άγκιστρα και εντατήρες. Το σύστημα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τα πολυστρωματικά (αφρώδη) ισοθερμικά καλύμματα.

 

Κωδ. 540.300.001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΑΕΡΟΣ (BUBBLE COVERS) 

Αποτελούνται από ειδικές κυψέλες με αέρα, σε διάφορα πάχη και σχήματα. Έχουν ειδική επεξεργασία για αντοχή στο νερό, τα χημικά και την υπεριώδη ακτινοβολία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα καλύμματα τύπου Bubble θα πρέπει να προφυλάσονται από τον ήλιο όταν δεν βρίσκονται πάνω στο νερό.  

COVERPOOL 300

Απλό και οικονομικό ισοθερμικό κάλυμμας. Πάχος 300microns και βάρος 275 gr/m². Είναι ημιδιαφανές, χρώματος μπλε. 

Κωδ. 540.100.10x
 

COVERPOOL 400

Όμοιας κατασκευής με το παραπάνω αλλά με πάχος 400microns και βάρος 368 gr/m². Καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Είναι ημιδιαφανές, χρώματος γαλάζιου.  

Κωδ. 540.100.11x
 

SOLARPOOL 500

Πιο ανθεκτικό και συμπαγές από το Coverpool. Πάχος 500microns και βάρος 460 gr/m². Είναι διαφανές, επιτρέποντας τις ακτίνες του ήλιου να περνούν, αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία στο νερό της κολυμβητικής δεξαμενής μέχρι και 8ºC.  

Κωδ. 540.100.12x
 

COVERBLUE GEO 500

Διαθέτει ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Solarpool. Πάχος 500microns και βάρος 460 gr/m². Είναι αδιαφανές, χρώματος γαλάζιου στο πάνω μέρος και μαύρου στο κάτω. Λόγω του μπλοκαρίσματος της ηλιακής ακτινοβολίας, εμποδίζει την ανάπτυξη άλγεων και εξοικονομεί χημικά ως και 60%.  

Κωδ. 540.100.13x
 

 

 

 

 
 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©