Όλοι οι παρακάτω βατήρες είναι κατασκευασμένοι από υλικά ανθεκτικά στο περιβάλλον των κολυμβητηρίων και τηρούν τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (F.I.N.A). Διαθέτουν λαβή για το ύπτιο που επιτρέπει το κράτημα του αθλητή είτε κάθετα είτε οριζόντια. Είναι αριθμιμένοι και στις 4 πλευρές.

 

ΒΑΤΗΡΑΣ STANDARD

Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ύψος του είναι περίπου 72εκ. Φέρει πλατφόρμα διαστάσεων 50x50 εκ. και σκαλοπάτι από αντιολισθηρό PVC.

Κωδ. 510.205
 

ΒΑΤΗΡΑΣ SUPER

Κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ύψος του είναι περίπου 72 εκ. Η πλατφόρμα είναι ρυθμιζόμενη, με αντιολισθηρή επιφάνεια και έχει διαστάσεις 50x60 εκ.

Κωδ. 510.211
 

ΒΑΤΗΡΑΣ PREMIUM HIGH

Κατασκευή εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Το ύψος του είναι περίπου 72 εκ. Η πλατφόρμα είναι ρυθμιζόμενη, με αντιολισθηρή επιφάνεια και έχει διαστάσεις 50x70 εκ. Το σκαλοπάτι είναι κατασκευασμένο όπως και η πλατφόρμα με πλάτος 50εκ

Κωδ. 510.227
 

ΒΑΤΗΡΑΣ SHORT START

Κατασκευασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ύψος του είναι περίπου 40 εκ. Είναι κατάλληλος για κολυμβητικές δεξαμενές με υπερυψωμένο τοιχείο. Η πλατφόρμα του είναι ρυθμιζόμενη, με αντιολισθηρή επιφάνεια και έχει διαστάσεις 50x60 εκ.

Κωδ. 510.210
 

ΒΑΤΗΡΑΣ PREMIUM

Κατασκευασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Το ύψος του είναι περίπου 42εκ. Κατάλληλος για κολυμβητικές δεξαμενές με υπερυψωμένο τοιχείο. Η πλατφόρμα του είναι ρυθμιζ'ομενη, με αντιολισθηρή επιφάνεια και έχει διαστάσεις 50x70 εκ.

Κωδ. 510.214

 

ΒΑΤΗΡΑΣ PREMIUM TRACK START

Όμοιος με τον βατήρα Premium, με την προσθήκη ρυθμιζόμενου υποπόδιου. Το ρυθμιζόμενο υποπόδιο είναι κατασκευασμένο όπως και η πλατφόρμα και μπορεί να τοποθετηθεί σε 4 διαφορετικές θέσεις.

Κωδ. 510.215

 

 

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΒΑΤΗΡΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ

Κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε υφιστάμενες βάσεις μεταλλικές ή από μπετό. Μπορεί να φέρει, κατ' επιλογή, λαβή υπτίου ή ρυθμιζόμενο υποπόδιο. Διαστάσεις 50x60 εκ ή 50x70 εκ

Κωδ. 510.219
 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΤΙΟΥ

 

Παντεταρισμένη συσκευή που χρησιμοποιείται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στο νερό και τα χημικά του. Φέρει ειδική λαβή για την ρύθμιση του ύψους από τον αθλητή ακόμα και μέσα από το νερό. Τηρεί απόλυτα τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (F.I.N.A)

Κωδ. 510.601
 

 

copyright Pool Sport Α.Ε. 2006-2017 | all rights reserved | v2.00, developed & hosted by Jetnet ©